Πρωτοποριακές υπηρεσίες email

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα εταιρικά emails! Με το Zoho Mail η επιχείρησή σας απολαμβάνει μία νέα εμπειρία επικοινωνίας, αξιόπιστη, γρήγορη, πλούσια σε χαρακτηριστικά και απαλλαγμένη από διαφημίσεις.

SEO Ανάλυση ιστοσελίδας

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς

Το εταιρικό email είναι ένα από τα βασικά εργαλεία επικοινωνίας της επιχείρησής σας. Η σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία του είναι κρίσιμης σημασίας. Για το λόγο αυτό επιβάλλεται να επιλέξετε έναν πάροχο που μπορείτε πραγματικά να εμπιστευθείτε.

Το Zoho Mail είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους παγκοσμίως, σχεδιασμένο ειδικά για τη φιλοξενία εταιρικών email. Εγγυάται διαθεσιμότητα 99,9%, με απόλυτη ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικότητας στο λογαριασμό σας.

Ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης, η ISTODATA παρέχει στους πελάτες της δωρεάν εγκατάσταση ή μετεγκατάσταση από τον προηγούμενο πάροχο, παραμετροποίηση και 24ωρη τεχνική υποστήριξη.

On Page SEO - Βελτιστοποίηση Περιεχομένου

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες

 • Το email σας ανήκει στο δικό σας domain, δηλαδή είναι της μορφής [email protected]

 • Φιλοξενείται στο σύννεφο. Είναι προσβάσιμο πάντα κι από παντού!

 • Είναι απολύτως ασφαλές, χρησιμοποιώντας ελέγχους ταυτότητας EAR, TLS και TFA.

 • Δεν θα δείτε ποτέ διαφημίσεις. Σε αντίθεση με ανταγωνιστικά προϊόντα, τα μηνύματά σας δεν σκανάρονται για λέξεις - κλειδιά.

On Page SEO - Βελτιστοποίηση Περιεχομένου

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Με το Zoho Mail έχετε στη διάθεσή σας όλο το φάσμα των επιλογών για την οργάνωση και κατηγοριοποίηση των μηνυμάτων σας. Θα βρείτε οικεία στοιχεία όπως φακέλους και ετικέτες, αυτόματα φίλτρα, αλλά και μοναδικές δυνατότητες, όπως η προβολή συνομιλιών σε στυλ νήματος.

Επιπλέον, ενσωματώνει τα καλύτερα στοιχεία κοινωνικής δικτύωσης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επιτρέποντάς σας να επισημαίνετε άτομα, να σχολιάζετε ή να μοιράζεστε μηνύματα και φακέλους με ένα κλικ.

Εφαρμογές Γραφείου

To Zoho Mail είναι μία πλατφόρμα επικοινωνίας που αλλάζει τον τρόπο συνεργασία μεταξύ των μελών μιας σύγχρονης επιχείρησης. Εκτός από τις προηγμένες λειτουργίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενσωματώνει τις παρακάτω εφαρμογές:

 • Calendar
  Διαχειριστείτε το χρόνο σας, οργανώνοντας το πρόγραμμά σας.
 • Contacts
  Διαχειριστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας των επαφών σας.

 • Tasks
  Αποτελεσματική διαχείριση εργασιών για εσάς και την ομάδα σας.
 • Notes
  Σημειώστε τις ιδέες ή τις σκέψεις σας, προσθέστε εικόνες και συνημμένα, μοιραστείτε τις.

 • Streams
  Ένας πρωτοποριακός τρόπος συνεργασίας, στα πρότυπα των κοινωνικών δικτύων, χτισμένος γύρω από το email, με δυνατότητα σχολιασμού και άλλων αλληλεπιδράσεων.

 • Bookmarks
  Γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές σελίδες αναφοράς.

Τo Zoho Mail είναι μέρος της σουίτας Zoho Workplace, η οποία σας παρέχει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε ποτέ για να δημιουργήσετε, να συνεργαστείτε και να επικοινωνήσετε με την ομάδα σας. Έτσι, με τον λογαριασμό σας αποκτάτε πρόσβαση και στις παρακάτω εφαρμογές:

 • Zoho Docs
  Ένα σύστημα διαχείρισης εγγράφων, με ενσωματωμένους επεξεργαστές για τη δημιουργία αρχείων κειμένου, υπολογιστικών φύλλων και παρουσιάσεων.

 • Zoho Meeting
  Μία ισχυρή λύση συνδιασκέψεων για την επιχείρησή σας. Διοργανώστε online συναντήσεις με την ομάδα των συνεργατών σας ή με τους πελάτες σας, απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

 • Zoho Cliq
  Παραμείνετε σε επαφή με την ομάδα σας, στείλτε στιγμιαία μηνύματα και ανταλλάξτε αρχεία.

 • Zoho Connect
  Ένα εργαλείο συνεργασίας, που φέρνει ανθρώπους και πόρους σε μία ενιαία πλατφόρμα. Με μια σειρά από ενσωματωμένα εργαλεία και διασυνδέσεις με άλλες εφαρμογές, απλοποιεί τη δουλειά της ομάδας σας και αυξάνει την παραγωγικότητα.

Ας δημιουργήσουμε
το νέο εταιρικό email σας!