Μία γεύση από τη δουλειά μας

Στην επιλογή της εταιρίας που θα εμπειστευθείτε για το σχεδιασμό και την κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, είναι σημαντικό να έχετε μία εικόνα από έργα που έχει ήδη υλοποιήσει, την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την τεχνική αρτιότητά τους. Στα 18 και πλέον χρόνια που δραστηριοποιείται, η ISTODATA έχει δημιουργήσει εκατοντάδες ιστότοπους. Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα ενδεικτικά έργα μας, αντιπροσωπευτικά διαφόρων κλάδων και αντικειμένων.

2020-01-01T12:35:29+02:00

German Oncology Center

Το German Oncology Center είναι ένα σύγχρονο κέντρο αριστείας στη διάγνωση, τη θεραπεία, και την έρευνα του καρκίνου, στην Κύπρο, με υψηλής επιστημονικής κατάρτισης ιατρικό και τεχνολογικό προσωπικό. Στον ιστότοπό του ο επισκέπτης μπορεί να βρει αναλυτικές πληροφορίες για το κέντρο, τις εγκαταστάσεις, την υλικοτεχνική υποδομή, τα τμήματα, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να προγραμματίσει online την επίσκεψή του.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο
2020-01-01T12:36:07+02:00

Σαν Σήμερα .gr

Το “Σαν Σήμερα .gr” είναι η πρώτη ελληνική πύλη ιστορίας και μία από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες σε Ελλάδα και Κύπρο, με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες καθημερινά. Περιλαμβάνει πάνω από 70.000 ιστορικά γεγονότα και μία προηγμένη μηχανή αναζήτησης και ταξινόμησής τους, χιλιάδες άρθρα, premium περιεχόμενο για συνδρομητές, καθώς και εργαλεία για προγραμματιστές που ελάχιστοι ελληνικοί ιστότοποι παρέχουν.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο
2020-01-03T09:47:19+02:00

MY ROOTS Natural Beauty

H “My Roots” είναι μία ελληνική εταιρία που παράγει, εμπορεύεται και εξάγει τις δικές της σειρές καλλυντικών. Στον δίγλωσσο ιστότοπό της παρουσιάζονται η ιστορία και η φιλοσοφία της εταιρίας, τα καινοτόμα προϊόντα της με συστατικά φυτικής & φυσικής προέλευσης, καθώς και τα σημεία πώλησης, ενώ ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να κάνει online τις αγορές του μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο
2020-07-28T09:51:08+03:00

MOSAÏQUE

Το Mosaïque είναι ένα πρακτορείο σχεδιασμού και διοργάνωσης εκδηλώσεων, που απαρτίζεται από μία εξαιρετικά δημιουργική ομάδα. Με έδρα στην Αθήνα, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας από μεγάλες εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, μέχρι μικρά παραδοσιακά πάρτι. Στην ιστοσελίδα του παρουσιάζονται αναλυτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες, η ιστορία της εταιρίας και των δημιουργών της, καθώς και αντιπροσωπευτικά δείγματα δουλειάς.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο
2020-07-28T16:12:29+03:00

By Sofi Kokkori

Η “By Sofi Kokkori” ειδικεύεται στη δημιουργία καινοτόμων, ξεχωριστών και ευφάνταστων προσκλήσεων, μπομπονιερών, δώρων και όλων όσα μπορεί να συνοδεύουν την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Στο bysofikokkori.com οι επισκέπτες θα βρουν πληροφορίες για την εταιρία, τη δημιουργό, καθώς και ενδεικτικά έργα. Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) και συμβατός με το πρότυπο WCAG 2.0 για ΑΜΕΑ.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο
2020-01-01T12:50:13+02:00

OIKOS Boutique Residences

Η “OIKOS Boutique Residences & more” είναι μία εταιρία που δραστηριοποιείται στους τομείς του τουρισμού και της διεξαγωγής γαμήλιων εκδηλώσεων. Στον ιστότοπό της, ο οποίος είναι δίγλωσσος, παρουσιάζονται οι πολυτελείς κατοικίες που έχει δημιουργήσει στην Κεφαλονιά και οι υπηρεσίες που παρέχει. Οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα και να κάνουν την κράτησή τους online.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο