Γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλές hosting

Οι υπηρεσίες μας είναι προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση στο υψηλό uptime, την ταχύτητα, την ασφάλεια και την αξεπέραστη υποστήριξη.
Γνωρίζουμε τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας καλύτερα απ' τον καθένα,
γιατί εμείς την έχουμε κατασκευάσει!

Cloud Hosting
Φιλοξενία ιστοσελίδας σε cloud

Αξιοπιστία

Μία επαγγελματική ιστοσελίδα απαιτεί αξιόπιστο web hosting, χωρίς δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις. Στην ISTODATA παρέχουμε το υψηλότερο ποιοτικά επίπεδο φιλοξενίας, σε υπερσύγχρονους Cloud Servers. Ολόκληρη η υποδομή μας αποτελεί κορυφαία επένδυση σε branded new hardware, εξασφαλίζοντας 99,99% διαθεσιμότητα (uptime).

Γρήγορο hosting

Ταχύτητα

Το ταχύτατο δίκτυο, το ισχυρό hardware και η βέλτιστη παραμετροποίηση παρέχουν κορυφαίες επιδόσεις.

  • Συνδεσιμότητα δικτύου στα 40 Gbps.

  • Χρήση αποκλειστικά NVMe SSD δίσκων.

  • Επεξεργαστές 2nd Gen Intel Xeon Scalable

  • Χρήση CDN για ακόμα ταχύτερη φόρτωση των σελίδων σας.

Γρήγορο hosting
Ασφαλές hosting
Ασφαλές hosting

Ασφάλεια

Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας σε τρία επίπεδα, ιστοσελίδας, server και δικτύου, για να απολαμβάνετε ολοκληρωμένη προστασία από κάθε είδους κίνδυνο: hackers, bots, malware, web spam και ddos. Όλες οι υποδομές και οι υπηρεσίες μας παρακολουθούνται live από το τεχνικό μας τμήμα, ενώ η ιστοσελίδα σας ελέγχεται καθημερινά για οτιδήποτε ύποπτο. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, λαμβάνουμε καθημερινό backup όλων των αρχείων και των βάσεων δεδομένων σε απομακρυσμένους servers.

Τεχνική υποστήριξη

Υποστήριξη

Με εμάς δεν θα νιώσετε ποτέ μόνοι! Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας βρίσκονται σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε κι αν προκύψει. Άμεση και φιλική υποστήριξη, μέσω Ticket, Email, Live Chat και τηλεφωνικά.

Τεχνική υποστήριξη

Ας δημιουργήσουμε
τη νέα ιστοσελίδα σας!