Ποιοι είμαστε

Η ISTODATA απαρτίζεται από μία ομάδα ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στο χώρο του διαδικτύου και της διαχείρισης δεδομένων, με βαθιά γνώση του αντικειμένου, μεράκι, έμπνευση και θετική διάθεση.

Μία ομάδα με …ιστορία

Η ιστορία μας ξεκινάει πίσω στο 2002, όταν δημιουργήσαμε το Σαν Σήμερα .gr, την πρώτη ελληνική πύλη ιστορίας. Ήταν μία από τις πρώτες ελληνικές ιστοσελίδες και σήμερα μία από τις δημοφιλέστερες σε Ελλάδα και Κύπρο. Η διαχείρισή της και η συνεχής εξέλιξή της μας έχει δώσει πολύτιμη εμπειρία, την οποία μεταφέρουμε και στους πελάτες μας.

Είμαστε διπρόσωποι!

Εκτός από τις ιστοσελίδες των πελατών μας, έχουμε δημιουργήσει δεκάδες ιστοσελίδες και εφαρμογές που διαχειριζόμαστε εμείς οι ίδιοι. Συνεπώς, γνωρίζουμε το ίντερνετ και από τις δύο πλευρές: Ως αναγνώστες, αλλά και ως εκδότες. Ως αγοραστές προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και ως έμποροι / ιδιοκτήτες e-shop. Ως χρήστες, αλλά και ως διαχειριστές εφαρμογών. Γνωρίζουμε τι θέλουν και οι δύο πλευρές, τι δουλεύει καλύτερα και για τους δύο και πώς να το επιτύχουμε.

Είμαστε ερασιτέχνες!

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι τέχνη κι εμείς εραστές της! Μπορεί να έχουν περάσει 21 ολόκληρα χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε, αλλά εξακολουθούμε να αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και ενθουσιασμό!

Ας δημιουργήσουμε
τη νέα ιστοσελίδα σας!