Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι τέχνη!

Συνηθίζουμε να λέμε ότι «η πρώτη εντύπωση μετράει». Είναι αυτονόητο, λοιπόν, ότι η πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την εικόνα που θα σχηματίσει για εσάς και την επιχείρησή σας.

Responsive Design

Η κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε έχει τον δικό της, μοναδικό σχεδιασμό, που αποπνέει σύγχρονη, αλλά και τη δική σας αισθητική, μιας και σας χαρακτηρίζει. Επιπλέον, πληρεί όλα τα πρότυπα προσβασιμότητας που καθορίζει το World Wide Web Consortium. Οι ιστοσελίδες μας δοκιμάζονται στα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης και σε διαφορετικές αναλύσεις οθόνης και συσκευές, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι απεικονίζονται άψογα σε κάθε περίπτωση.

Γιατί Διαφέρουμε

Η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί επένδυση για την επιχείρησή σας. Μαζί μας είστε σίγουροι ότι θα αποφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα.
Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να μπορούμε να το εγγυηθούμε!

Πώς Δουλεύουμε

Μελέτη

Κατανοούμε τι ακριβώς θέλετε από την ιστοσελίδα σας, τον στόχο και τις προτιμήσεις σας. Έχουμε δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο ειδικά για το σκοπό αυτό.

1

Σχεδιασμός

Δημιουργούμε ένα μοναδικό εικαστικό και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με βάση τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Αν χρειαστεί, θα επαναλάβουμε αυτό το βήμα μέχρι να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

2

Υλοποίηση

Με βάση τη σχεδιαστική πρόταση που εγκρίνατε και το υλικό που μας παρείχατε ή που δημιουργήσαμε, προχωράμε στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

4

Δημοσίευση

Αφού ελέγξουμε κάθε λεπτομέρεια και βεβαιωθούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα σας ικανοποιεί πλήρως, δημοσιεύουμε την ολοκαίνουρια ιστοσελίδας σας.

5

Ας δημιουργήσουμε
τη νέα ιστοσελίδα σας!