Το κείμενο κάνει τη διαφορά!

Οι παράγοντες που παίζουν ρόλο για μία αποδοτική επαγγελματική ιστοσελίδα είναι πολλοί. Κι ένας από τους σημαντικότερους είναι η κειμενογράφηση. Ένα πρωτότυπο, μελετημένο και καλογραμμένο κείμενο αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας.

Κειμενογράφος

Γιατί να αναθέσω τα κείμενά μου σε κειμενογράφο;

Παρότι οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει ένα κείμενο, ο στόχος δεν είναι απλά να προστεθεί πληροφορία στη σελίδα σας, αλλά να προσελκύσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη που είναι πάντα εν δυνάμει πελάτης και να προωθηθεί από τις μηχανές αναζήτησης.

Η ανάθεση των κειμένων σε έναν έμπειρο κειμενογράφο είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί ένα άρτιο κείμενο με έμπνευση και «χρώμα». Πέρα από το συντακτικό και τη γραμματική, ένα επαγγελματικό κείμενο αφομοιώνει τις τεχνικές του σύγχρονου marketing και προβάλει έντεχνα τα πλεονεκτήματα της επιχείρησης.

Κανείς δεν ξέρει τη δουλειά σας καλύτερα από εσάς!

Αυτό είναι γεγονός, κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς να μιλήσει για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Τις περισσότερες φορές, όμως, δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος, η υπομονή ή οι γνώσεις για να γράψετε εσείς τα κείμενα που θα θέλατε για την επιχείρησή σας.

Σε συνεργασία με εσάς, οι κειμενογράφοι μας καταγράφουν όλες τις πληροφορίες, μελετούν και αναλύουν τον ανταγωνισμό, τις ανάγκες της επιχείρησης, τα πλεονεκτήματά της και στη συνέχεια συντάσσουν τα κείμενα με στόχο να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Όσο καλό κι αν είναι ένα προϊόν, όσο αξιόπιστες κι αν είναι οι υπηρεσίες, το αγοραστικό κοινό δεν θα «ασχοληθεί» αν δεν τον κερδίσει το κείμενο, ειδικά σε μία ιστοσελίδα.

Ομάδα κειμενογράφησης

Κειμενογράφηση και Μηχανές Αναζήτησης

SEO Κειμενογράφηση

Δεν είναι τυχαίο ότι η Google επιμένει να τονίζει πως «το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς» (Content Is King). Οι μηχανές αναζήτησης εκτιμούν δεόντως ένα σωστά δομημένο περιεχόμενο και το κατατάσσουν αναλόγως. Τι σημαίνει όμως σωστά δομημένο;

Εκτός από τη γραμματική, το συντακτικό και την πληρότητα, ένα κείμενο βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτηση (SEO) πρέπει να πληρεί μία σειρά από προϋποθέσεις. Πριν καν ξεκινήσουμε τη σύνταξή του έχουμε εντοπίσει μέσω εξειδικευμένων εργαλείων τις κατάλληλες «λέξεις - κλειδιά», τις οποίες θα πρέπει να ενσωματώσουμε στη σωστή αναλογία και στα κατάλληλα σημεία, χωρίς να αλλοιώσουμε το νόημα.

Η δομή του τίτλου, οι μεσότιτλοι, η έκταση του κειμένου, ο εμπλουτισμός του με φωτογραφίες και πολυμέσα που εμπεριέχουν τις «λέξεις - κλειδιά», οι σύνδεσμοι (links) και άλλες λεπτομέρειες λαμβάνονται επίσης σοβαρά υπόψη.

Φυσικά υπάρχουν δεκάδες άλλοι τεχνικοί παράγοντες που παίζουν ρόλο στην κατάταξη (meta tags, καλογραμμένος κώδικας, ταχύτητα server κ.ά.), αλλά η κειμενογράφηση είναι ίσως ο σημαντικότερος όλων.

Διαχείριση Περιεχομένου

Ακόμα κι αν η σελίδα σας κατακτήσει την κορυφή στις μηχανές αναζήτησης, απαιτείται προσπάθεια για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις. Βασική προϋπόθεση είναι η συνεχής ανατροφοδότησή της με νέα, πρωτότυπα και στοχευμένα κείμενα.

Οι κειμενογράφοι μας μπορούν να αναλάβουν τη διαχείριση περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, αρθρογραφώντας τακτικά για θέματα σχετικά με το αντικείμενό σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Χρησιμοποιώντας προσεκτικά επιλεγμένες λέξεις - κλειδιά και αξιοποιώντας όλες τις ενδεδειγμένες πρακτικές seo, η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται σε όλο και περισσότερα ερωτήματα στις μηχανές αναζήτησης, προσελκύοντας διαρκώς νέους αναγνώστες και κατ' επέκταση νέους πιθανούς πελάτες.

Κειμενογράφηση και Διαχείριση Περιεχομένου

Ας δημιουργήσουμε
τη νέα ιστοσελίδα σας!