Το "Σαν Σήμερα .gr" είναι η πρώτη ελληνική πύλη ιστορίας και μία από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες σε Ελλάδα και Κύπρο, με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες καθημερινά. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σύνθετο έργο, που κατασκευάστηκε κυριολεκτικά από το μηδέν με custom coding.

Η υλοποίησή του ξεκίνησε από την αρχιτεκτονική μελέτη της πολύπλοκης βάσης δεδομένων του, για την καταχώριση και αξιοποίηση δεκάδων χιλιάδων ιστορικών γεγονότων. Για το σκοπό αυτό αναπτύχθηκαν επίσης ένα custom CMS, μία προηγμένη μηχανή αναζήτησης και ταξινόμησης των δεδομένων από τους χρήστες, καθώς και εργαλεία για προγραμματιστές που ελάχιστοι ελληνικοί ιστότοποι παρέχουν, όπως προσαρμόσιμα Widgets και πρόσβαση μέσω API.

Για το "οικοσύστημα" του sansimera.gr γράφτηκαν χιλιάδες γραμμές κώδικα, αναπτύχθηκαν δεκάδες επιμέρους εφαρμογές κι έγιναν διασυνδέσεις με τόσες υπηρεσίες τρίτου μέρους, που είναι σχεδόν αδύνατο να απαριθμηθούν.

Για το συγκεκριμένο έργο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, καθώς οι δυνατότητες και η πολυπλοκότητά του μπορούν να συγκριθούν μόνο με μεγάλες διεθνείς πλατφόρμες. Από τη διαρκή ανάπτυξη και υποστήριξή του εδώ και πάνω από 15 χρόνια έχουμε αποκομίσει πολύτιμη εμπειρία, που μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Πληροφορίες Έργου