Κατασκευή Ιστοσελίδας
σε Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Κομοτηνή

Responsive Design

Η κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε έχει τον δικό της, μοναδικό σχεδιασμό, που αποπνέει σύγχρονη, αλλά και τη δική σας αισθητική, μιας και σας χαρακτηρίζει. Επιπλέον, πληρεί όλα τα πρότυπα προσβασιμότητας που καθορίζει το World Wide Web Consortium. Οι ιστοσελίδες μας δοκιμάζονται στα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης και σε διαφορετικές αναλύσεις οθόνης και συσκευές, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι απεικονίζονται άψογα σε κάθε περίπτωση.

Γιατί Διαφέρουμε

Κατασκευή eshop - Οικονομικό eshop

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας σε νέο επίπεδο!
Ξεπεράστε τα στενά γεωγραφικά όρια του τοπικού καταστήματός σας. Απευθυνθείτε σε εκατομμύρια νέους πιθανούς πελάτες και πολλαπλασιάστε τις πωλήσεις σας.

Κατασκευή e-shop

Κατασκευή e-shop

Φανταστείτε ένα κατάστημα που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς να χρειάζεται να είστε εκεί, που απευθύνεται όχι μόνο στη γειτονιά σας, αλλά σε όλο τον κόσμο, που μιλάει τη γλώσσα του κάθε πελάτη, που διαδρά με τους επισκέπτες και αξιοποιεί τις βέλτιστες τεχνικές πωλήσεων, που σας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τη χάραξη εμπορικής στρατηγικής και τη διαρκή ανάπτυξη της επιχείρησής σας...

Σταματήστε να φαντάζεστε κι ελάτε να το κάνουμε πράξη!

Φιλοξενία Ιστοσελίδας
Web Hosting & Support

Γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλές hosting ιστοσελίδων

Οι υπηρεσίες μας είναι προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση στο υψηλό uptime, την ταχύτητα, την ασφάλεια και την αξεπέραστη υποστήριξη.
Γνωρίζουμε τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας καλύτερα απ' τον καθένα,
γιατί εμείς την έχουμε κατασκευάσει!

Τι προσφέρουμε

Αξιοπιστία

Στην ISTODATA παρέχουμε το υψηλότερο ποιοτικά επίπεδο φιλοξενίας, σε υπερσύγχρονους Cloud Servers. Ολόκληρη η υποδομή μας αποτελεί κορυφαία επένδυση σε branded new hardware, εξασφαλίζοντας 99,99% διαθεσιμότητα (uptime).

Ταχύτητα

Το ταχύτατο δίκτυο, το ισχυρό hardware και η βέλτιστη παραμετροποίηση παρέχουν κορυφαίες επιδόσεις.

Ασφάλεια

Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας σε τρία επίπεδα, ιστοσελίδας, server και δικτύου, για να απολαμβάνετε ολοκληρωμένη προστασία από κάθε είδους κίνδυνο.

Υποστήριξη

Άμεση και φιλική υποστήριξη, μέσω Ticket, Email, Live Chat και τηλεφωνικά.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων
για τις μηχανές αναζήτησης
Search Engine Optimization - Local SEO Ξανθη

Ο όρος SEO, συντομογραφία του “Search Engine Optimization”, περιγράφει τη διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας, με στόχο την προσέλκυση επισκεψιμότητας μέσω των «οργανικών» (organic) ή «δωρεάν» (free) αποτελεσμάτων αναζήτησης σε μηχανές αναζήτησης, όπως η Google.

Τα βήματα που ακολουθούμε

Τεχνικό SEO

Ανάλυση Ιστοσελίδας

Αρχικά αναλύουμε την ιστοσελίδα σας, ερευνούμε τον ανταγωνισμό και με εξειδικευμένα εργαλεία επιλέγουμε τις λέξεις ή φράσεις κλειδιά πάνω στις οποίες θα χτίσουμε τη στρατηγική μας.

Βελτιστοποίηση Περιεχομένου

Εάν έχετε αναθέσει την κειμενογράφηση της ιστοσελίδας σας σε εμάς, τότε το περιεχόμενό σας πληρεί ήδη όλες τις προδιαγραφές. Διαφορετικά, προχωρούμε στη βελτιστοποίηση του.

Τεχνικό SEO

Στη διαδικασία βελτιστοποίησής του για τις μηχανές αναζήτησης δημιουργούμε meta tags, open graph tags, rich snippets και sitemap, ενώ εγκαθιστούμε τα Webmaster Tools της Google και άλλα εργαλεία που μας βοηθούν να τελειοποιήσουμε το αποτέλεσμα.

Ας δημιουργήσουμε
τη νέα ιστοσελίδα σας!