Ο πιο ρεαλιστικός τρόπος προβολής!

Η τρισδιάστατη εικονική περιήγηση αποτελεί την ψηφιακή, τριών διαστάσεων παρουσίαση ενός πραγματικού χώρου, στον οποίο μπορούμε να περιηγηθούμε από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, σαν να είμαστε εκεί!

Κειμενογράφος

Δημιουργήστε μία εκπληκτική προβολή με τη βοήθειά μας

Η 3d εικονική περιήγηση αποτελεί μία πραγματική εμπειρία, τόσο διαδραστική, όσο και χρηστική, καθώς ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να “προχωρήσει” μέσα στο χώρο και να τον εξερευνήσει ακριβώς σαν να ήταν εκεί, από κάθε πιθανή γωνία. Είναι η ιδανική λύση για τους επαγγελματίες που αναζητούν ιδιαίτερο τρόπο προβολής του χώρου τους.

Η 3d εικονική περιήγηση αποτελείται από εκατοντάδες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και δεδομένα 3D, με αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο μοντέλο, στο οποίο μπορεί ο καθένας, από οπουδήποτε στον κόσμο να περιηγηθεί. Το 3D Virtual Tour είναι μία τρισδιάστατη εικονική περιήγηση σε μία πραγματική εγκατάσταση, ένας εικονικός χώρος που αποτυπώνει με φωτογραφική ακρίβεια τον χώρο που επιθυμούμε και ο οποίος είναι επισκέψιμος από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet.

Αναδείξτε το χώρο σας!

Η τρισδιάστατη εικονική πραγματικότητα εμβύθισης (3D Virtual Tours) είναι ο πιο εύκολος και συγχρόνως δυναμικός τρόπος για να δείτε πραγματικά μέρη που δεν βρίσκονται κοντά σας και απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να αναδείξουν το χώρο τους και δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

  • Ξενοδοχεία & Τουρισμός

  • Κτηματομεσιτικά

  • Χώροι πολιτισμού

  • Εμπόριο & Εστίαση

  • Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση

  • Εταιρίες διαχείρισης ακινήτων

  • Σκάφη Πολυτελείας

Ολοκληρώστε τη στρατηγική Μάρκετινγκ της επιχείρησής σας
συμπεριλαμβάνοντας στο προωθητικό υλικό σας μία
3D Εικονική Περιήγηση

Οι τρισδιάστατες απεικονίσεις μπορούν να γίνουν πολύ χρήσιμο εργαλείο στην προώθηση ενός χώρου, αφού ο υποψήφιος αγοραστής, ενοικιαστής, χρήστης μπορεί να αντιληφθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια το μέρος για τον οποίο ενδιαφέρεται.

Μπορείτε να ενσωματώσετε μία 3D Εικονική Περιήγηση χώρων στην ιστοσελίδα σας, αλλά και να το μοιραστείτε στα social media, χωρίς κανένα επιπλέον πρόγραμμα ή plugin, ενώ με τη χρήση VR γυαλιών μπορείτε να το μοιραστείτε και μέσω εικονικής πραγματικότητας.

Δώστε σε όλους την ευκαιρία να εκτιμήσουν το χώρο σας. Ξεναγήστε τους μέσα από τα social media και ξεχωρίστε με την ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει το 3D Virtual Tour.

Ας δημιουργήσουμε τη δική σας
3D Εικονική Περιήγηση!