Κατασκευή eShop
στην Ξάνθη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

-20%

Έκπτωση στην τιμή, όχι στην ποιότητα!

Σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα και να βγείτε από τα στενά όρια της πόλης με ένα eShop;
Κάντε το με την ISTODATA, μία εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευθείτε!

Κατασκευή e-shop

Είμαστε δίπλα σας, σε κάθε βήμα!

Δημιουργώντας επιτυχημένες ιστοσελίδες και eShops εδώ και 20 χρόνια σε όλη την Ελλάδα, διαθέτουμε την εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Είμαστε δίπλα σας, κυριολεκτικά!

Από το 2019 η Ξάνθη είναι η έδρα της ISTODATA για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Γιατί Διαφέρουμε

  • Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Εκτός από την κατασκευή του eShop σας, μπορούμε ν’ αναλάβουμε από το σχεδιασμό του λογότυπού σας μέχρι τη συγγραφή των κειμένων σας. Οι εξειδικευμένοι κειμενογράφοι μας μπορούν να αναδείξουν τα προϊόντα σας με τον καλύτερο τρόπο!

  • Ακολουθούμε διαδικασίες που σας διευκολύνουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις πριν και μετά την κατασκευή του eShop σας.

  • Συνδέουμε το eShop σας με οποιαδήποτε εξωτερική υπηρεσία, από το Skroutz μέχρι την τράπεζα και την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργάζεστε.

  • Φιλοξενούμε το eShop σας σε full managed by ISTODATA βελτιστοποιημένους servers τελευταίας γενιάς, ακολουθώντας υψηλά πρότυπα ασφαλείας και απόδοσης.
  • Δεν έχετε το χρόνο ή τους ανθρώπινους πόρους για τη διαχείριση του eshop σας; Μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς!
  • Ως επίσημος συνεργάτης της Viva Wallet, σας απαλλάσσουμε απ’ όλες τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται για την αποδοχή πληρωμών με κάρτα, αναλαμβάνοντας το άνοιγμα του λογαριασμού σας, τη δημιουργία POS και τη διασύνδεσή του με το eshop σας,

  • Ως Solutions Provider του Hubspot είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τη δημοφιλέστερη all-in-one λύση για Inbound Marketing και να εφαρμόσουμε στην ιστοσελίδα σας τις βέλτιστες πρακτικές.
  • Ως επίσημος συνεργάτης της Zoho, παρέχουμε Business Email, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι απολαμβάνετε προηγμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  • Είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή για οτιδήποτε χρειαστείτε και μετά την κατασκευή του eShop σας. Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε οποιαδήποτε νέα ανάγκη προκύψει και θα οργανώσει τις εργασίες υλοποίησης στον ελάχιστο χρόνο.

Γνώμες Πελατών

Συνεργάζομαι με την ISTODATA τα τελευταία 10 χρόνια.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε επαγγελματία που θέλει να έχει παρουσία στο διαδίκτυο. Είναι άμεσοι, φιλικοί, και αντιλαμβάνονται γρήγορα τις ανάγκες των εταιριών μου. Είναι – και για εμάς είναι πολύ σημαντικό αυτό – διαχρονικά αξιόπιστοι.

Αυτό όμως που πάντα με κάνει ευχαριστημένο σαν πελάτη είναι η ταχύτητα και η αμεσότητα που έχουν στην ανταπόκριση των αλλαγών που προκύπτουν! Νιώθω σαν να έχω in house κάτι που κάνω outsourcing.

Δεν θα μπορούσα να επιλέξω καλύτερο συνεργάτη για τη διαδικτυακή μου προβολή!

Κώστας Κόρακας, redboxdays.gr / gardeninabox.grΚώστας Κόρακας, redboxdays.gr / gardeninabox.gr

Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ικανοποιημένη από την συνεργασία μου με την ISTODATA.

Είναι άριστοι και ενημερωμένοι επαγγελματίες και δίνουν σημασία σε κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να παραδώσουν ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα.

Με το εξαιρετικό Client Service τους και την απίστευτη σχολαστικότητά τους για τη σωστή λειτουργία του website και τις συνεχείς ενημερώσεις του, κέρδισαν από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη μου και με έκαναν να νιώσω ασφαλής ότι έχω αναθέσει την online παρουσία της εταιρίας μου στη σωστή ομάδα!

Νικόλ Κουτσουμπέλη, MOSAIQUEΝικόλ Κουτσουμπέλη, Mosaique

Με την ομάδα της ISTODATA έχω φτιάξει 2 ιστοσελίδες τα τελευταία 4 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία. Μου ταιριάζει ο επαγγελματισμός τους, η συνέπειά τους και η υπομονή τους! Όταν κάποιος ξεκινάει να φτιάξει ιστοσελίδα, οι ερωτήσεις είναι αμέτρητες και η αβεβαιότητα σε σχέση με τις αποφάσεις μεγάλη. Όμως σε όλη τη διαδικασία ένοιωσα ασφάλεια και στήριξη. Ευχαριστώ!

Τζέννυ Καμαράδου, Salon Proactive

Συνεργάζομαι με την ISTODATA για περισσότερα από 8 χρόνια. Έχοντας μιλήσει με αρκετούς «σχετικούς» του χώρου, ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή τον επαγγελματισμό, την αμεσότητα και την προσωπική αφοσίωση και φροντίδα. Το έμπειρο προσωπικό άκουσε προσεκτικά τις ανάγκες μου και με καθοδήγησε σε όλες τις αποφάσεις για ένα ολοκληρωμένο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Oι τεχνικοί της απαντούν σε όλες τις απορίες και προσφέρουν την καλύτερη λύση για κάθε περίπτωση. Χωρίς δυσνόητους τεχνικούς όρους, με υπομονή, ξεκάθαρα και απλά λόγια, γίνονται πάντα κατανοητοί, ακόμα και σε άτομα που δεν έχουν την αντίστοιχη τεχνική κατάρτιση όπως εγώ.

Η άμεση και συνεχής υποστήριξη είναι ο λόγος που 8 χρόνια μετά εξακολουθώ να εμπιστεύομαι 100% την ISTODATA για τη φιλοξενία και συντήρηση του site μου και συμβουλεύομαι τους ανθρώπους της για κάθε νέα ιδέα.

Νάνσυ Γιάννου, Bonbon StudioΝάνσυ Γιάννου, Bonbon Studio

Το πιο σημαντικό ατού της ISTODATA είναι η ικανότητα να δημιουργεί και να δίνει τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις, βάση των αναγκών του κάθε project.

Άμεση ανταπόκριση και αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που προκύπτουν, με σχολαστικότητα. Αυτός ήταν και ο λόγος που επιλέξαμε και πάλι την ομάδα της ISTODATA για την υλοποίηση του site της θυγατρικής μας στο εξωτερικό.

Σας ευχαριστούμε για την εξαίρετη συνεργασία!

Συνεργαζόμαστε με την ISTODATA αρκετά χρόνια και έχουμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι με την άμεση ανταπόκριση και την κάλυψη όλων των αναγκών στο e-shop μας, από το αισθητικό κομμάτι μέχρι και το πιο πρακτικό.

Εξαιρετικό customer service, εστίαση στις ανανεώσεις & αλλαγές που προκύπτουν, εμπιστοσύνη και ασφάλεια σε κάθε κίνηση.

Αναμφίβολα, ο καλύτερος συνεργάτης που θα μπορούσαμε να έχουμε για την online παρουσία μας!

Δέσποινα Σωπήλη, MY ROOTS BEAUTYΔέσποινα Σωπήλη, My Roots Beauty

Είχαμε κατασκευάσει πολλές σελίδες στο διαδίκτυο πριν συνεργαστώ με την ISTODATA. Η ποιότητα, ο χρόνος κατασκευής, η πολύ εύκολη διαδικασία, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα, είναι μακράν καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνολική συνεργασία μας. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας μας, προτείνω την ISTODATA ανεπιφύλακτα!

Γιάννης Πικούνης, PikounisTools.gr

Πολύ ευχαριστημένος με τη συνεργασία. Mε βοηθήσανε πολύ με τις ιδέες τους και είχαν μεγάλη υπομονή για όλες τις αλλαγές που ζήτησα, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δημήτρης Γκιζέρης, Gkizeris Flowers

Πολύ καλή συνεργασία. Άμεση και εύστοχη ανταπόκριση σε κάθε σχεδιαστική μας απαίτηση.

Σόφη Κόκκορη, By Sofi Kokkori

Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση υλοποίηση εντός του χρονοδιαγράμματος & για τις συμβουλές για ένα ελκυστικό και εύχρηστο e-shop.

CIELCiel Team, ci-el.com

Επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας και αποκτήστε το δικό σας eShop με έκπτωση 20%

* Η προσφορά ισχύει έως τις 30/11/2021 και μόνο για νέους πελάτες από Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, όσο υψηλός κι αν είναι ο στόχος.
Τις παρακάτω δυνατότητες και λειτουργίες τις θεωρούμε βασικές και τις συμπεριλαμβάνουμε ακόμα και στο μικρότερο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ας μιλήσουμε
για το δικό σας eShop!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να κλείσουμε ένα δωρεάν ραντεβού στο χώρο σας, χωρίς καμία υποχρέωση, ώστε να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας και να απαντήσουμε σε όλες τις απορίες σας!

[fusion_form form_post_id="3473" margin_top="" margin_right="" margin_bottom="" margin_left="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" /]